Τηλεγραμματεία - Call Center

Η εταιρία μας QMS ειδικευόμενη στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιακής υποστήριξης και έχοντας επενδύσει σε μία σημαντική τεχνολογική υποδομή, με εχεμύθεια, τηρώντας πάντα το απόρρητο των συνομιλιών και την ασφαλή επικοινωνία των πελατών μας με βάση την Αρχή Προστασίας Δεδομένων, προσφέρει υπηρεσίες τηλεγραμματείας και call center.

Η υπηρεσία της τηλεγραμματείας απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες κυρίως δικηγόρους και επιχειρήσεις, με σκοπό οι καλούντες να σας βρίσκουν πάντα προς εξυπηρέτηση τους κάθε λεπτό της ημέρας τηλεφωνική ανταπόκριση, χωρίς να ενοχλείστε εσείς από ίσως άσκοπα τηλεφωνήματα, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά σας έξοδα.
Η QMS σας προσφέρει δωρεάν σύνδεση χωρίς τέλη πληρωμής, μία προσωπική τηλεφωνική γραμμή, στην οποία θα μπορείτε να κάνετε εκτροπή κλήσεων μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, από οποιοδήποτε σταθερό ή ακόμα και να δώσετε στους πελάτες σας απευθείας τον προσωπικό σας αριθμό.

Η κλήση σας περνάει απευθείας στο τηλεφωνικό μας κέντρο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας απαντάει με την επωνυμία σας με ευγένεια, παρέχοντας πληροφορίες στους καλούντες, κρατώντας παραγγελίες, ρυθμίζοντας ραντεβού με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό σημειώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία σύμφωνα με τις οδηγίες που εσείς έχετε δώσει.

Call center - πλεονεκτήματα

Η υπηρεσία του call center (εξερχόμενες κλήσεις) υποστηρίζει:

- Τηλεφωνική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών
- Τηλεφωνική ενημέρωση και εξυπηρέτηση
- Τηλεφωνικές έρευνες ικανοποίησης πελατών
Έχουμε την δυνατότητα πολλαπλών εισερχόμενων κλήσεων τις οποίες διεκπεραιώνουμε με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο. Δεν χάνετε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες, γιατί εξυπηρετούνται όλοι οι πελάτες σας ακριβώς σαν να έχουν μιλήσει ο καθένας τους με την προσωπική σας γραμματέα.

Αναλαμβάνουμε επίσης την διαχείριση εισερχομένωνεξερχομένων κλήσεων, την λήψη – αποστολή φαξ, την παράδοση των εισερχομένων πληροφοριών με τις παρακάτω επιλογές:

- Άμεση τηλεφωνική ενημέρωση σε σταθερό ή κινητό
- Αποστολή φαξ με σχετική ενημέρωση
- Ενημέρωση μέσω email

Αν έχετε προσωπική γραμματέα, η άμεση εκτροπή κλήσεων μπορεί να διευθυτήσει εξωτερικές ανάγκες ενώ η έμμεση εκτροπή (σε περίπτωση που δεν προλάβετε την κλήση), έχει την δυνατότητα να να οργανώσει και να διευθετήσει εσωτερικές εργασίες χωρίς το άγχος των κλήσεων.

Τηρούμε αναλυτική καρτέλα του συνδρομητή μας εισερχομένων – εξερχομένων κλήσεων, διάρκειας ομιλίας, αριθμό επικοινωνίας, χρέωση ανά δευτερόλεπτο, στατιστική μελέτη.

Η είσπραξη του λογαριασμού σας διεκπαιρεώνεται με εισπράκτορα στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω internet.

Οι υπηρεσίες της τηλεγραμματείας προσφέρονται στους πελάτες μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 21.00 εκτός των επίσημων αργιών.

Κερδίζετε έτσι την ευελιξία των κινήσεών σας, την αύξηση της παραγωγικότητάς σας, καθώς και την σωστή επαγγελματική εικόνα σας.

Ο βασικός μας σκοπός είναι η αύξηση της επαγγελματικής απόδοσης και της επικοινωνιακής ικανότητας των πελατών μας.
Διατίθενται ειδικά προγράμματα σε προσιτές τιμές
για συνδρομητές με μηνιαία κίνηση από 400 λεπτά και άνω
Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει:

  Πάγιο Δωρεάν χρόνος Χαρακτηριστικά
Economy 35 ευρώ 60 λεπτά χρέωση ανά λεπτό από το 61ο λεπτό
Classic 55 ευρώ 100 λεπτά χρέωση ανά λεπτό από το 101ο λεπτό
Classic plus 75 ευρώ 150 λεπτά χρέωση ανά λεπτό από το 151ο λεπτό
Business 95 ευρώ 200 λεπτά χρέωση ανά λεπτό από το 200ο λεπτό
Business plus 125 ευρώ 300 λεπτά χρέωση ανά λεπτό από το 300ο λεπτό
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%