Διαφήμιση

Η διαφήμιση είναι ο τρόπος, για να γνωρίσουν την επιχείρησή σας και το προϊόν σας, οι δε τρόποι προσέγγισης του καταναλωτή πολλοί.

Οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας υπεύθυνα, για να διεκπεραιώσουν, ένα διαφημιστικό πλάνο, ή και μεμονωμένη ενέργεια όπως: κείμενο και εκφώνηση ραδιοφωνικών αλλά και τηλεοπτικών spots, δημιουργία μακέτας για εφημερίδα ή περιοδικό, κατασκευή ιστοσελίδας κα.
Η στελέχωση του τμήματος “υπηρεσίες διαφήμισης” της εταιρείας μας διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες που μπορούν να σας συμβουλεύσουν και να αναλάβουν την διαφήμιση της επιχείρησή σας, μέσω της τηλεοπτικής διαφήμισης, του ραδιοφωνικού σποτ, καθώς επίσης την έντυπη και ηλεκτρονική σας διαφήμιση (internet)

Για τους πελάτες της επιχείρησή σας, τα εταιρικά δώρα είναι η έμμεση διαφήμισή σας, στο γραφείο ή το σπίτι τους.

Η QMS σχεδιάζει και προτείνει επαγγελματικά δώρα κάθε τύπου.

Η αύξηση της παραγωγικότητάς σας και των εσόδων σας, εξαρτάται, από τον τρόπο προσέγγισης του καταναλωτή μέσω της διαφήμισης, είτε μέσω διαφήμισης σε τηλεόραση, είτε διαφήμισης στο ράδιο, είτε διαφήμισης σε περιοδικό.

Επειδή ο χρόνος σας όπως και τα χρήματά σας είναι πολύτιμα, η QMS συνδυάζει πρωτοτυπία και γρήγορη εξυπηρέτηση, για το καλύτερο δυνατό διαφημιστικό αποτέλεσμα.