Ασφάλεια αυτοκινήτου

Για πολλά σημαντικά πράγματα στη ζωή μας λέμε συχνά «θα το κάνω αύριο».Τα ατυχήματα συμβαίνουν πάντα στις πιο ακατάλληλες στιγμές.


Υπάρχουν τόσα πολλά αυτοκίνητα στο δρόμο, μερικά οδηγούνται από τους απερίσκεπτους οδηγούς, άλλα έχουν τεχνικά προβλήματα, άλλοτε φταίει ο δρόμος, το φανάρι, ο πεζός, όποιοι και να είναι οι λόγοι ατυχήματος εσείς πρέπει να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας, η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι αναγκαίο κακό. Ούτως ή άλλως όλοι χρειάζεται να την έχουν.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου αφορά βασικά στην κάλυψη της αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, αλλά και μια σειρά άλλων συμπληρωματικών καλύψεων που μπορείτε να επιλέξετε οπως ασφαλιση πυρός και κλοπής, μικτή ασφάλιση , ασφάλιση τρομοκρατικών ενεργειών και κακόβουλων πράξεων, και άλλες. Εμείς θα σας προτείνουμε την φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου και εσείς θα αποφασίσετε ποια ασφάλεια αυτοκινήτου θα επιλέξετε.
     Η QMS σε περίπτωση που ασφαλίζετε περισσότερα από ένα όχημα παρέχει έκπτωση οικογένειας & σε περίπτωση που ασφαλίσετε την κατοικία σας, έχετε επιπλέον έκπτωση στο όχημα σας.
   Η ασφάλιση αυτοκινήτου αφορά:

Αστική ευθύνη - σωματικές βλάβες κατά άτομο 750.000 ευρώ.
Αστική ευθύνη - Υλικές ζημιές κατά ατύχημα 750.000 ευρώ.
Ασφάλιση πυρός
Ασφάλιση ολικής και μερικής κλοπής,
Αντικατάσταση κλειδιών,
Απώλεια εγγράφων,
Ανασφάλιστο όχημα,
Θραύση κρυστάλλων,
Προσωπικό ατύχημα,
Φροντίδα αποζημίωσης/φιλικός διακανονισμός,
Οδική βοήθεια βλάβης,
Αντικατάσταση οχήματος
Ασφάλιση μικτής,
Κακόβουλων πράξεων
Κεντρικός μας στόχος είναι, να προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις, σε συνάρτηση πάντα, με τις ανάγκες, αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες των πελατών μας, ανεξάρτητα αν έχουν ήδη ασφαλιστήρια συμβόλαια.
qms-exclusive-priviledges