Φωτοβολταϊκά - Ενεργειακοί επιθεωρητές

Η στελέχωση του τμήματος της εταιρείας μας διαθέτει έμπειρους και καταρτισμένους ενεργειακούς επιθεωρητές που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επιθεωρήσεων, κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Οι συνεργάτες μας κατέχουν άδειες ενεργειακού επιθεωρητή ανώτατης τάξης και στις τρείς κατηγορίες ήτοι:

- Κτιρίου
- Λεβήτων και εγκαταστάσεων θέρμανσης
- Εγκαταστάσεων κλιματισμού

Εμπιστευτείτε σε εμάς την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης εξασφαλίζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο την αγοροπωλησία - ενοικίαση του ακινήτου σας.

Φωτοβολταϊκά

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την μελέτη, εγκατάσταση και την συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων που αφορούν στέγες – ταράτσες κατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων και φωτοβολταϊκών πάρκων.

Μελέτη

Με δωρεάν έγγραφη τεχνοοικονομική προσφορά στο χώρο σας.

Εγκατάσταση

Τα έμπειρα συνεργεία μας και η ποιότητα των υλικών εγκατάστασης εξασφαλίζουν την τεχνικά άρτια κατασκευή τους καθώς και την αντοχή τους στο χρόνο.

Συντήρηση

Υπάρχει δυνατότητα συμβολαίου συντήρησης για να έχετε πάντα την μέγιστη απόδοση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος.

Σας παρέχουμε την πλήρη υποστήριξη σε όλες τις φάσεις του έργου, από την αίτηση στην ΔΕΗ, μέχρι και την τυχόν δανειοδότησή σας από την τράπεζα, διεκπεραιώνοντας για εσάς όλη την γραφειοκρατία εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Η QMS διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και λειτουργική υποστήριξη τους, σας εγγυάται τον μέγιστο δυνατό βαθμό απόδοσης της επένδυσής σας

Μάθετε περισσότερα στα παρακάτω έγγραφα:

1. Ερωτήσεις – Απαντήσεις
2. Διαδικασία ενεργειακής επιθεώρησης
3. Επιδοτούμενα προγράμματα εξοικονόμησης κατ’ οίκον