Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες

Η ενημέρωση, η επικοινωνία με τον πελάτη, οι σύγχρονες προδιαγραφές, η οικολογική συνείδηση και οι πρωτότυπες αρχιτεκτονικές και αισθητικές προτάσεις, αποτελούν βασικές αρχές της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Έχουμε ως σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, στην αγορά ακινήτων και διαμερισμάτων . Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών και μπορούμε να εγγυηθούμε μια επιτυχημένη συνεργασία τόσο στις αγοραπωλησίες ακινήτων, όσο και στην αγορά - ενοικίαση διαμερισμάτων.

Θα εξετάσουμε βάσει της έρευνας αγοράς την δυνατότητα απόκτησης του επιθυμητού ακινήτου - διαμερίσματος σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Η QMS μπορεί να σας εγγυηθεί ότι, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μηχανικούς αρχιτέκτονες, δικηγόρους, τοπογράφους και εκτιμητές ακινήτων, οι προτάσεις ακινήτων - διαμερισμάτων που θα σας παρουσιάσουμε, μετά από ενδελεχείς ελέγχους, είναι αξιόπιστες και για το συμφέρον σας.

Η εταιρία μας διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις οι οποίες δίνουν την δυνατότητα σε επιχειρήσεις & ιδιώτες που κατέχουν ακίνητα να φορολογηθούν με το ελάχιστο κόστος μεταβίβασης της ακίνητης περιουσίας τους.