Διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων

Η εταιρεία μας στον τομέα της διοργάνωσης επαγγελματικών συνεδρίων διαθέτει καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που μαζί με την τεχνογνωσία, εξασφαλίζουν για εσάς όλες τις προϋποθέσεις, για μια επιτυχημένη διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων με σύγχρονες και υψηλές απαιτήσεις.
Αναλαμβάνουμε όλο τον σχεδιασμό της διοργάνωσης, με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελέσει για εσάς και τους συνεργάτες σας, σημείο αναφοράς, για την εξέλιξη της επαγγελματικής σας πορείας.

Όλα τα επαγγελματικά συνέδρια που έχουμε διοργανώσει μέχρι σήμερα, χαρακτηρίζονται από ζεστασιά και πρακτική αποτελεσματικότητα, και αυτό ακριβώς το γεγονός είναι η αιτία, που εκτός από μια θαυμάσια συνεργασία εκατέρωθεν, έχουν και απόλυτη επιτυχία.

Οι αίθουσες επαγγελματικών συνεδρίων και συναντήσεων - σεμιναρίων φροντίζουμε πάντα να είναι διαμορφωμένες και εξοπλισμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύουν την επαγγελματική εικόνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι υπηρεσίες που σας παρέχονται είναι οι εξής (ενδεικτικά):

1. Σχεδιασμός διοργάνωσης
2. Εξοπλισμός διοργάνωσης (μεγάφωνα, ενισχυτές, ασύρματα μικρόφωνα - μικρόφωνα, οθόνες προβολής, βάθρο ομιλητή, Τηλεόραση και DVD, CD Players)
3. Εφαρμοσμένη χρήση Internet και νέων μέσων.
4. Τεχνική υποστήριξη
5. Βιντεοσκόπηση
6. Φωτογράφηση
7. Κέτερινγκ
8. Στολισμός – σεκιούριτι κ.α.

Δείτε άλλες υπηρεσίες:
ΓάμοςΒάφτιση