Διακόσμηση

Η ποιότητα της καθημερινής μας ζωής, είναι συνάρτηση του χώρου που ζούμε, εργαζόμαστε και εξελισσόμαστε. Αξίζει λοιπόν να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας και κάποια χρήματα για να κάνουμε μερικές βελτιώσεις και αλλαγές.

Το σπίτι μας, ο χώρος εργασίας μας, είτε πρόκειται για το γραφείο μας, είτε το κατάστημά μας, είναι χώροι που κινούμαστε καθημερινά, χώροι συνεύρεσης και αναφοράς.

Οι συνεργάτες μας, είναι ειδικοί όχι μόνο στο να κάνουν προτάσεις, αλλά αναδεικνύουν και αξιοποιούν τους χώρους σας, διαμορφώνοντας τους με τρόπο που εντυπωσιάζει.

Η στελέχωση του τμήματος διακόσμησης της εταιρείας μας, αποτελείται από πεπειραμένους: αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, μαζί με έμπειρα εξειδικευμένα συνεργεία ήτοι: υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, μπογιατζήδες, μαραγκούς κτλ.

Αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα εργασιών ανακαίνισης και διακόσμησης κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, εταιρειών, υπεύθυνα, με σύνταξη προϋπολογισμού έργου και χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

Εκτός από το λειτουργικό μέρος του χώρου διαθέτουμε εξειδικευμένους ζωγράφους που αναλαμβάνουν την εικαστική διακόσμηση με τοιχογραφίες, graffiti και άλλα, που ομορφαίνουν τον χώρο σας.

Σας προσφέρουμε από απλές και οικονομικές λύσεις, έως σύνθετες, ανάλογα με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Ζητώντας την βοήθειά μας, η δική σας επιθυμία μαζί με την δική μας εμπειρία θα συνδυαστούν έτσι ώστε να δώσουν ένα όμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.